12 Αυγούστου 2012

«Λες και ήταν χθες…» Έκθεση φωτογραφίας στο Παράλιο Άστρος


Την πραγματοποίηση έκθεσης ιστορικού φωτογραφικού αρχειακού υλικού
Παραλίου Άστρους - Άστρους και ευρύτερης περιοχής
Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, υπό τον τίτλο:

«Λες και ήταν χθες…»

έχει ανακοινώσει  η ιστοσελίδα των πολιτών και φίλων του Παραλίου Άστρους "το Άστρος της θαλάσσης"

Στο σχετικό δελτίο τύπου που έχει εκδώσει, αναφέρει:

"Η ιστοσελίδα των πολιτών και φίλων του Παραλίου Άστρους «το Άστρος της θαλάσσης» εκθέτει, για πρώτη φορά, τμήμα του σημαντικού φωτογραφικού υλικού που διαθέτει με εικόνες του Παραλίου Άστρους - Άστρους και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, από τα τέλη του 19ου μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα.

Η έκθεση έχει ως στόχο να θυμίσει στους μεγαλύτερους, να ευαισθητοποιήσει τους νεότερους, αλλά και να παρουσιάσει ένα πραγματικά σπάνιο (ανέκδοτο) φωτογραφικό υλικό – άγνωστες εικόνες ακόμα και για τους παλαιότερους - με ιδιαίτερα προσεγμένο τρόπο.

Η προσπάθεια αυτή είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη των ανθρώπων της ιστοσελίδας για τον τόπο και στηρίζεται στην εθελοντική εργασία και την εν γένει συνεισφορά.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους, σημείο αναφοράς για την ιστορία του τόπου μας και ιδιαίτερου συμβολισμού.
Το «άνοιγμα» θα γίνει το Σάββατο 18 Αυγούστου, ώρα: 20.00 ενώ θα λειτουργεί καθημερινά  18:00 – 22:00 έως και την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Νάγια Παπαλιάκου Καχριμάνη"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου